Προγραμματισμός ΚΠΕ Γρεβενών Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2019

 
Ακολουθεί ο προγραμματισμός του ΚΠΕ Γρεβενών για την περίοδο Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2019, όπως αυτός έχει σταλεί προς έγκριση στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Στο αρχείο αυτό περιλαμβάνονται με χρονολογική σειρά τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης που θα επισκεφτούν το ΚΠΕ Γρεβενών.
 
Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί – συνοδοί που θα επισκεφθούν το ΚΠΕ Γρεβενών με τους μαθητές τους  καλούνται να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν το αρχείο κειμένου “Κατάσταση Εκπαιδευτικών - Μαθητών” (τονίζεται ότι πρέπει να συμπληρωθεί μία κατάσταση ανά τμήμα). Οι συμπληρωμένες αυτές καταστάσεις ανά τμήμα, υπογεγραμμένες από τη Διεύθυνση του σχολείου τους, θα πρέπει να δοθούν από τους επιμορφωμένους – συνοδούς εκπαιδευτικούς στα μέλη της Π.Ο. του ΚΠΕ Γρεβενών κατά την άφιξη του σχολείου στο ΚΠΕ Γρεβενών, μαζί με την έγκριση μετακίνησής τους από την αρμόδια υπηρεσία.
 
Διευκρινίζεται ότι τα έξοδα μετακίνησης, όπου αυτή απαιτείται (συμπεριλαμβάνεται η μετακίνηση στο πεδίο στην περιοχή των Γρεβενών, περίπου 50χλμ.) βαρύνουν εξ΄ ολοκλήρου τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.
 
Για την ασφάλεια των μαθητών σε όλη τη διάρκεια των προγραμμάτων υπεύθυνοι είναι οι συνοδοί εκπαιδευτικοί. Κατά την επίσκεψή τους στο ΚΠΕ Γρεβενών τόσο οι μαθητές όσο και οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με κατάλληλη ένδυση και υπόδηση, ανάλογα με την εποχή (καιρικές συνθήκες) για την εργασία πεδίου.
 
Συνημμένα:
ΑρχείοΠεριγραφήΜέγεθος αρχείου
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Κατάσταση Εκπαιδευτικών - Μαθητών.doc)Κατάσταση Εκπαιδευτικών - Μαθητών.doc 281 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΚΠΕΓρεβ ΣχολΜον Οκτ_Δεκ 2019.pdf)ΚΠΕΓρεβ ΣχολΜον Οκτ_Δεκ 2019.pdf 462 kB